Κλινική Δερματολογία

Κλινική Δερματολογία – Αφροδισιολογία

Το δέρμα, το μεγαλύτερο όργανο του ανθρωπίνου σώματος, θωρακίζει τον εσωτερικό μας κόσμο από το περιβάλλον και μας επιτρέπει να ζούμε. Η υγιής όψη του, μας κάνει ελκυστικούς. Η αφή είναι άρρηκτα δεμένη με τη σεξουαλικότητά μας και ένα ασυνήθιστο ερέθισμα μπορεί να μας κάνει να ανατριχιάσουμε… Όλα αυτά είναι παραδείγματα του πόσο εκπληκτικό όργανο είναι το δέρμα, με το οποίο είμαστε επενδυμένοι. 

Το δέρμα όμως, ως όργανο που επιτελεί σημαντικές λειτουργίες, μπορεί να πάσχει με πολλούς τρόπους. Επίσης, μπορεί να αντικατοπτρίζει προβλήματα άλλων συστημάτων του οργανισμού. Είναι αυτονόητο ότι ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος είναι ο ειδικός για να διαγνώσει και να θεραπεύσει εξανθήματα και γενικότερα βλάβες του δέρματος. 

Παθήσεις, όπως ψωρίαση, ακμή, δερματίτιδα, έκζεμα, κνίδωση, λοιμώξεις του δέρματος από μύκητες, ιούς, μικρόβια, παθήσεις της τρίχας και των νυχιών, διαταραχές της μελάγχρωσης (π.χ. λεύκη), διαταραχές της στοματικής κοιλότητας και των γεννητικών οργάνων, αντιμετωπίζονται στην κλινική μας με μεγάλη εμπειρία και επιτυχία.

Η κλινική μας συνεργάζεται με το Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων παθήσεων «Ανδρέας Συγγρός» και σε δύσκολες κλινικές περιπτώσεις δύναται να συνεργαστεί διαγνωστικά και θεραπευτικά και με άλλα μεγάλα τριτοβάθμια νοσοκομεία, σε περίπτωση που μια δερματολογική πάθηση απαιτήσει νοσηλεία.

Μητσάκος Παναγιώτης

Ελάτε να συζητήσουμε οποιαδήποτε κλινική περίπτωση και να καταλήξουμε στο βέλτιστο
αποτέλεσμα για εσάς.

Το Ιατρείο